Klinisch onderzoek

MariPharm staat voor kwaliteit en effectiviteit, mede hierdoor wordt het als zeer belangrijk geacht om (klinisch) onderzoek te verrichten naar medicinale cannabis en andere ontwikkelde producten. Momenteel doen wij o.a. klinisch onderzoek naar pijnbestrijding met de MariPharm CBD-olie.

Weefselkweek & plantgenetica

In samenwerking met Viscon Group doet MariPharm onderzoek naar de InVitro formulering van cannabis genetica. Het ontwikkelen en onderhouden van stabiele plant genetica is voor MariPharm van groot belang, om ervoor te zorgen dat iedere batch stabiel en uniform is. Dit waarborgt dat MariPharm te allen tijde een gestandaardiseerd eindproduct kan leveren, iedere batch opnieuw.

Productontwikkeling

MariPharm is specialist in medicinale cannabis en CBD. Wij kennen de cannabisplant in ieder opzicht alsmede de uitdagingen die (cannabis-)productontwikkeling met zich meebrengt.
In samenwerking met vooruitstrevende partners worden krachten en kennis gebundeld, met als doel kwalitatief hoogwaardige, veilige en betrouwbare cannabisproducten, zowel toegespitst op THC als CBD, te ontwikkelen.

Extractie

Zuivere extractie middels de juiste extractiemethode is uitermate belangrijk voor het intact houden, de kwaliteit en de verwerking van de inhoudsstoffen uit de cannabisplant.
MariPharm heeft meer dan een twee decennia ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van specifieke extractiemethodes.